Pizzeria på hjul

Pizzeria del Generale sulla Strada

I 2019 hadde vi et stort event og kjøpte en veldig bra mobil, vedfyrt, steinovn. Ovnen er fra Sicilia og i bunnen finnes en tykk steinplate fra vulkanen Etna. Den veier 300 kg, så det er litt å drasse rundt på - men den lager fantastiske pizze. Faktisk synes vi bunnen i denne ovnen nesten overgår den steinbunnen vi har i pizzeriaen.

Om du er interessert i få besøk av en pizzeria til ditt jubileum, sommerfest, festival/konsert eller markedsdag - så Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Pizzeria del Generale sulla Strada er et konsept som består av et komplett kjøkkentelt med vedfyrt steinovn. Til grupper serveres maten på buffet ved steinovnen og vi steker små, autentiske, napoletanske Margherita pizza. Man kan også plukke litt garnityr - som parmaskinke, diverse salame, diverse grønnsaker og salat - fra tilstøtende buffet. Vårt mobile kjøkken er også rigget for å servere drikke.

Vi har andre ideer om å servere alt fra bakte poteter til komplette grillmiddager fra samme kjøkken, men det får komme litt etter hvert. Har du imidlertid et brennende ønske, så ikke nøl med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi liker utfordringer!

Konseptet passer best for grupper fra 30 til 100 personer. Vår erfaring så langt er at konseptet nok er litt i dyreste laget for de fleste små (-30 personer) private hageselskaper - men vi skriver selvsagt tilbud til alle som spør! Pris får du foreløpig på forespørsel, men etter hvert vil vi nok utvikle enkelte ferdige prisede pakkeløsninger. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!