Pizza al Taglio

... som helt enkelt betyr "skåret pizza", er en meny hvor vi fortløpende steker like mange av våre 4 mest solgte pizze som det finnes gjester. Så skjærer vi pizzaene i klassiske stykker og serverer på bordet.

På en måte blir det som buffet, men med et litt større spekter av smaker - og ingen må reise seg for å fylle på. På denne måten får selv større grupper maten på bordet nokså raskt og alle gjestene får en gylden anledning til å identifisere sin favorittpizza (til senere bruk)!!

Pris = kr. 170,-/voksen
kr. 90,- for barn 6-12 år
kr. 30,- for barn 3-5 år
kr. 0,- for barn under 3 år
Minimum 12 personer

Diverse alternative tillegg

Hjemmelaget iskrem og biscotti = kr. 62,-/gjest
Assortert mineralvann = kr. 38,-/flaske
Kaffe/te = kr. 30,-/kopp

Oppgjørsformer

For grupper over 12 gjester setter vi pris på om mesteparten av oppgjøret kan tas med 1 av gjestene. Med andre ord er det en fordel med lik sum for hver enkelt gjest. Ønsker man at alle gjestene skal velge sitt eget drikke a la carte, vil regningene bli veldig forskjellige og oppgjøret vil ta mye tid - det er derfor fint om man kan gjøre opp bord for bord under slike omstendigheter. Det er fullt mulig å dele alle oppgjør slik at man betaler både med kort og kontant. For grupper på over 20 personer må oppgjørsform avtales på forhånd.

Kreditt gis til bedrifter og foreninger all den tid det er avtalt på forhånd (grupper over 12 gjester).

Antallsjusteringer

Vi setter pris på å bli sekundert noen timer i forkant dersom det er større kjente antallsjusteringer, men dere betaler selvsagt ikke for gjester som faller fra den orginale bestillingen. Sekundèr gjerne på telefon 32 16 00 00 eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Booking

Du kan godt bestille al taglio via vår onlinebooking. Bare notèr i kommentarfeltet hvilke tillegg dere eventuelt ønsker og hvor mange barn kontra voksne dere er.