Konferanse
Kurs og konferanser hos Generalen

Få hotellet for deg selv!

General Hotell har 2 konferansesaler som kan bli til 1 stor, vi har 2 gode grupperom og kun 21 værelser - med totalt 44 senger. Hos oss kan din gruppe få den roen de trenger til å gjøre det som skal gjøres. Selvsagt i kombinasjon med kule aktiviteter, spill, tradisjonell norsk eller italiensk mat - og behagelige værelser. Vårt hotell ligger kun 60 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Sandvika.


Interessert i en omvisning hos oss?

Book tid med en av våre konferanseverter nå!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Valdrestunet

SJEKK UT MØTEBOOKER'N
Lag din egen møtepakke
Bygg din egen konferanse

På General Hotell har vi ikke lenger stivbeinte, ferdigsydde, konferansepakker. Folk er forskjellige og nå som teknologien gjør det enkelt å velge, så er det naturlig å gjøre dette så dynamisk som mulig. Klikk her eller på bildet og sjekk ut vår "møtebooker".

I "Møtebooker'n" kan du lage dine egne dagmøtepakker, konferansepakker og kveldsmøtepakker. Du må ikke velge alt - bare fyll ut det du vet eller tror du er sikker på. Det er jo faktisk mulig å ha dialog i forkant for å finne ut av de siste detaljene. Møtebooker'n gir både deg og oss en fin start på prosessen. Du kan bruke disse skjemaene både til å sende inn forespørsler såvel som til å fintune programmet til et møte du allerede har reservert.


HVORDAN FINNE OSS?
Her holder vi til

Du finner oss på Helgelandsmoen, snaue 30 minutter fra Sandvika eller en god time fra Gardermoen.

Klikker du her så får du detaljert informasjon om hvordan du kommer deg hit.


FLERE DETALJER
Mer om oss

General Hotell er et familiedrevet kurs og konferansehotell i miniatyr. Vi har kun 21 værelser, men topp moderne møtelokaler og konferansesaler. For dagmøter har vi kapasitet til 100 gjester.

Ettersom vi er nokså små har vi mulighet til å skreddersy konferansepakker i større grad enn våre konkurrenter - og det til en pris det er vanskelig å matche. Konferanser, seminarer, kick-offs og dagmøter er noe av hva vi tilbyr i vårt lille konferansesenter.

Med beliggenhet rett syd for Hønefoss, så er vi sentralt plassert på Østlandet. Kun 60 minutter å kjøre fra Oslo sentrum - og maksimalt en halvtime unna Sandvika (Bærum). Vårt hotell i Hønefoss ligger ikke i sentrum, så det er ingen fare for at dine møtedeltagere blir "spredd over alle vinder" underveis i konferansen din.

Hotellet har også en egen in-house a la carte restaurant. Denne kaller vi Pizzeria del Generale - og den byr på pizza fra vedfyrt steinovn, hjemmelaget pasta og klassiske salater. Pizzaen vår er så autentisk at vi stadig opplever at gjester kommer langveisfra for å spise den. Det er derfor naturlig for oss å tilby dette som et lunsjalternativ når det stemmer med målgruppa og møtets dynamikk.