Pizzeria på hjul

Pizzeria del Generale Strada

Dette nye "Pizzeria-på-hjul-konseptet" er litt under utvikling. Ovnen er ute på oppdrag mesteparten av mai måned - men det er noen ledige datoer etter 17.mai. Foreløpig har vi ikke konstruert noen ferdige pakkeløsninger, men dette kommer. Om du er interessert i få besøk av en pizzeria til ditt jubileum, sommerfest, festival/konsert eller markedsdag - så Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Foreløpig er Pizzeria del Generale Strada et konsept som består av et komplett kjøkkentelt med vedfyrt steinovn. Til grupper serveres maten på buffet ved steinovnen og vi steker små, autentiske, napoletanske Margherita pizza. Man kan også plukke litt garnityr - som parmaskinke, diverse salame og diverse grønnsaker - fra tilstøtende buffet. Vårt mobile kjøkken er også rigget for å servere drikke.

Vi har andre ideer om å servere alt fra bakte poteter til komplette grillmiddager fra samme kjøkken, men det får komme litt etter hvert. Har du imidlertid et brennende ønske, så ikke nøl med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi liker utfordringer!

Konseptet passer best for grupper fra 20 til 100 personer. Pris får du foreløpig på forespørsel, men etter hvert vil vi nok utvikle enkelte ferdige prisede pakkeløsninger. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!