Biljard og snooker

I underetasjen har vi en liten biljardsalong! Vi har et 9-fots Brunswick biljardbord av matchkvalitet og et 10-fots Dynamic snookerbord. Bordene leies på timebasis og det er mulig å reservere bord på forhånd - faktisk er det anbefalt.

Generalens Biljardklubb

... er en klubb med lave skuldre og sånn passe inaktive spillere. Vi har en egen Facebook-gruppe hvor vi avtaler "Challenges" og holder litt kontakt. Du er hjertelig velkommen til å bli medlem der. Medlemmer får selvsagt noen fordeler! Du kan også finne klubben på Cuescore.

Regler

Klubben spiller pool etter World Pool-Billiard Association regler (Litt forenklet og oversatt her) og World Professional Billiards and Snooker Association sine snooker-regler, men ved "Foul and a miss" lar vi spillet gå videre.

Priser

1 spiller - kr. 60,-/time
2 eller flere spillere - kr. 120,-/time

Booking

Bord kan reserveres på telefon 32 16 00 00 eller via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Det kan være lurt å sjekke ut matchprogrammet til klubben først.

Det er mulighet for spilling før kl. 15.00 også, men da må du sjekke med oss litt i forveien Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nybegynner?

Nysgjerrig på biljardsport? Bli medlem i Facebook-gruppen vår og still noen spørsmål der. Antageligvis kan en av oss ta et lite kurs med deg!