Kokk

Vi søker medarbeidere!

Kokk

Jump to english version.

En dedikert og inspirert kokk er ønsket til vårt kjøkken på General Hotell.

Du skal slippe å åpne bokser med RSP, du skal slippe å svi fiskebollegryta over gamle Natobrennere med dårlig trykk og blå blaff, du skal slippe å få kjeft fordi kaffen er for tynn og kald av hensynsløse medsoldater - og du skal slippe å gå ei tremil med 20kg opp pakking på ryggen, men du må være:

  • Utdannet kokk og ha fagbrev
  • Engasjert, fokusert og dedikert
  • Interessert i å utvikle både deg selv og bedriften
  • En som respekterer og gleder arbeidskollegaer så vel som gjester
  • En som behersker norsk eller engelsk muntlig og skriftlig
  • Innehaver av førerkort klasse B
Vi tilbyr:
  • Konkurransedyktig lønn etter avtale
  • Økte fagkunnskaper
  • Strukturerte arbeidforhold
  • Varierte arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer overordnet ansvar for husets trattoria. Vi ønsker også at du skal være med å utvikle våre menyer på alle plan selv om overordnet ansvar for dette er hviler hos kjøkkensjefen. General Hotell er et relativt lite sted, så vi er avhengig av at alles kreativitet er med i "gryta"!

Turnusen inneholder flere kveldsvakter enn dagvakter og det forventes at man arbeider annenhver helg. I utgangspunktet ønsker vi oss en kokk i 100% stilling, men mindre brøker kan diskuteres om du er rett person.

Tilredelse ønsket fra 1. mai 2018, søknadfrist 20. mars.

Har du spørsmål, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.! Søknader sendes også til ham per e-post.



We're looking for a dedicated and inspired chef to join our team at General Hotell.

You would need to be:

  • educated as a cehf and have the correct credentials.
  • engaged, focused and dedicated.
  • interested in developing both yourself and our company.
  • respectful of your colleagues as well as our guests.
  • be fluent in norwegain or english, both oral and written.
  • in posession of a legal drivers licence (class B).
We're offering:
  • competitive salary by agreement.
  • a way to enhance your expert knowledge.
  • structured and solid working conditions.
  • varied work assignments.

In this position you will have a special responsibility for the hotel's in-house trattoria. We would also like for you to be involved in developing all our menues - even though the main responsibility for this lies on the head chef. General Hotell is a relatively small place, so we need to count on everyone's creativity.

You'll be working shifts - and there will be more nightshifts than dayshifts. It is expected that you work every other weekend. Generally we are looking for a chef in a 100% position, but smaller fractions can be discussed if you are the right person.

Ideally, we'd like you to start around the 1st of May 2018. We would need your application by the 20th of March.

If you have any questions, please get in touch with Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.! Applications can also be sent to his email.