Ørret

Festmenyer


Menu Uno

Grilla kamskjell med sitron, Nduja og Salsa Verde

Bistecca Fiorentina med bakte rotgrønnsaker, fondantpoteter og Sauce Bearnaise

Crescia Sfogliata (italiensk eplestrudle) med vanilje og iskrem

Kr. 570,-/pers

Menu Due

Grilla svele med rakfisk, røkt agurk og gravet eggeplomme

Braisert lammebog med pastinakk-krem, ratatouille og lammesjy

Hvit sjokolademoussekake med bærmiks

Kr. 450,-/pers

Menu Tre

Speket andebryst med sellerirot, syltet kantarell og brunet smør

Langtidsstekt reinsdyrplomme med sitronglasert gulrot, kirsebærkompott og portvinfløtesaus

Blåbærkrønsj

Kr. 645,-/pers

Menu Quattro

Lettgrilla tartar av okse med Hollandaise med hint av brent løk

Kylling alla Mandrole

Mokkakake

Kr. 465,-/pers

Menu Cinque

Gamberi alla busara

Laubærbakt torsk med grov ertepurè, bacon og Oslosaus

Madagaskarsjokolade med appelsin- og camparisaus

Kr. 475,-/pers

Nyttig å vite

  • Vi dekker med blomsteroppsatser, hvite duker, lysestaker og tøyservietter.
  • Våre gjester oppfordres til å selv lage navnekort og en bordplan.
  • Medbragte kaker må avtales på forhånd.
  • Prisene er basert på en minimumsbestilling på 20 personer.
  • Reduksjon av antall må skje senest 3 dager før arrangementet.
  • Barn under 6 år spiser gratis. Barn mellom 6 og 12 år betaler kr. 100,-.
  • Pizza kan serveres som et alternativ til de minste barna!

Alternative tillegg

  • Kaffe- og kakebuffet med 3 kaker - kr. 100,-
  • Kaffebuffet (separat fra kakebuffeten) - kr. 40,-
  • Kun medbragte kaker belaster vi med et covercharge - kr. 60,-

Vinmenyer tilpasses også mat og budsjett.


SPØR OG FÅ SVAR

Send oss en forespørsel

Fint om du kan fortelle oss hva du heter.
Vi må nesten ha e-postadressen din for å kunne svare.
Vi trenger nok litt mer informasjon ...
Kan du si litt om hva du ønsker deg?
Invalid Input
Captcha
Prøv en ny Invalid Input