Mat & Drikke

images/stories/Selskaper/selskap-hovedbilde.jpg

På General Hotell kan dere holde fest både ute og inne! Middag i Messa Restaurant er en klassisk restaurantopplevelse og Pizzeria del Generale leverer fantastisk steinovnsbakt pizza. Event, firmafest, konfirmasjon, barnedåp og bryllup - alt kan arrangeres hos oss!

Vår meny endres med jevne mellomrom. Nytt på menyen nå er 3 deilige pizze bianci (hvite pizza). Klassiske italienske kjøttretter, masse gode contorni (sideretter) og flere pastaretter! De fleste rettene kommer rett ut av steinovnen.

På Pizzeria del Generale skal det være artig for både store og små! Alle pizze fåes i barnestørrelse til halv pris. Les mer om våre tilbud for de minste.

... som helt enkelt betyr "skåret pizza", er en meny hvor vi fortløpende steker like mange av våre 4 mest solgte pizze som det finnes gjester. Så skjærer vi pizzaene i klassiske stykker og serverer på bordet.

Det blir stadig mer populært å feire bursdagen, fotballavsluttningen eller skoleavsluttningen på Pizzeria del Generale.

Det har vært militærleir her på Helgelandsmoen mellom 1868 og 2004. I løpet av de årene har mange vært innom leieren og mange har fått sin grunnutdannelse her. Flere av disse kullene ønsker å komme tilbake hit for å mimre litt - og "Generalen" ønsker dem alle velkommen!