selskaper
alle typer

Selskaper

General Hotell er perfekt for selskaper i størrelsesorden 10 til 100 gjester. Hvert år gjennomfører vi drøssevis av forskjellige arrangementer med passende menyer. Prisene er gode og ikke minst - forutsigbare. Våre kokker lager mat som både barna og bestemor liker. På denne siden kan du se forskjellige løsninger selskaper som barnedåp, konfirmasjon, bryllup, julebord, minnestund og så videre.


Interessert i en omvisning hos oss?

Book tid med en av våre verter nå!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Et lite utvalg
Våre menyer

Festmenyer

Generalen har noen spreke 3-retters festmenyer og her finner du noe for enhver smak!

Les mer!

Koldtbord

Vi lager flotte koldtbord med mat til alle. Begynn med grunnpakken og legg gjerne til litt ekstra fra vår plukkliste.

Pris fra kr. 460,-/pers.

Les mer!

Spansk tapas

Vår genuint spanske tapasmeny har vi solgt tusenvis av og fått meget hyggelige tilbakemeldinger på!

Priser fra kr. 400,-/pers.

Les mer!

Tavola Italiana

Vår restaurant, Pizzeria del Generale, får ferske råvarer rett fra Italia hver tirsdag. God spekemat, herlige oster, klassiske salater og ferske brød og pizze rett ut fra vår vedfyrte steinovn utgjør denne erke-italienske buffeten.

Priser fra kr. 370,-/pers.

Les mer!

Minnestund

Høytidelig minnestund sammen med de aller nærmeste. Vi dekker med hvite duker, lys og enkle blomster som setter rammen for en fin markering i våre selskapslokaler.

Priser fra kr. 310,-/pers.

Les mer!

Kullsamling

Det har vært militærleir her på Helgelandsmoen mellom 1868 og 2004. I løpet av de årene har mange vært innom leieren og mange har fått sin grunnutdannelse her. Flere av disse kullene ønsker å komme tilbake hit for å mimre litt - og "Generalen" ønsker dem alle velkommen!

Les mer!


SPØR OG FÅ SVAR
Send oss en forespørsel
Fint om du kan fortelle oss hva du heter.
Vi må nesten ha e-postadressen din for å kunne svare.
Vi trenger nok litt mer informasjon ...
Kan du si litt om hva du ønsker deg?
Invalid Input
Captcha
Prøv en ny Invalid Input

FLERE DETALJER
Mer om oss

General Hotell er et familiedrevet kurs og konferansehotell i miniatyr. Vi har kun 21 værelser, men topp moderne møtelokaler og konferansesaler som også er designet som festlokaler for inntil 90 gjester.

Ettersom vi er nokså små har vi mulighet til å skreddersy menyer til forskjellige typer selskaper i større grad enn våre konkurrenter - og vi evner å være konkurransedyktige på pris.

Med beliggenhet rett syd for Hønefoss, så er vi sentralt plassert på Østlandet. Kun 60 minutter å kjøre fra Oslo sentrum - og maksimalt en halvtime unna Sandvika (Bærum). Vårt hotell i Hønefoss ligger ikke i sentrum, så det er ingen fare for at dine gjester blir "spredd over alle vinder" underveis i selskapet din.