Harald og Karin

General Hotell er først og fremst et kurs- og konferansehotell. Vi skreddersyr pakker til små og store grupper med rom, mat og opplevelser som er unike for Helgelandsmoen.

Vi har unike kurs, konferanse og messelokaler i Helgelandsmoen Kurs- og Messesenter som ligger 50 meter øst for vårt hotell. Lokalene er utmerket godt egnet til mindre varemesser, kurs som krever godt med plass, konferanser eller seminarer. Ta en kikk på vår brosjyre!

Vi er også opptatt av at våre gjester skal få gode opplevelser utenom kursdagen. Hva med en tur i hinderløypa ? Eller en fisketur i Tyrifjorden ? Kanskje en velorganisert og vennligsinnet pokerturnering for gutta? Eller vårt mest populære tilbud; en skikkelig gourmet-grillrunde i vår egen Bunker - spesiallaget for sosiale utendørsopplevelser? Vår aktivitetsmeny treffer bredt !

Send oss gjerne en forespørsel Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , slik at vi kan hjelpe deg å finne det rette tilbudet for deg og din gruppe. Du kan også treffe oss på telefon 32 16 00 00.

Med vennlig hilsen
Vertskapet
Harald og Karin