Pizzeria del Generale

Buskeruds beste italienske

Pizzeria del Generale

KORONAVIRUS

Mest sannsynlig vil vi holde stengt fra og med 19.03 til og med 04.05. Værelser er foreløpig bookbare på nettsiden vår fra 04.05.

Pizzeria del Generale er stengt i samme periode, men har unntaksvis åpent for takeaway og enkelte bord de fleste helger. Se vår Facebook-side for mer informasjon!

Gjester med arrangementer i fremtiden er selvsagt velkomne til å (via e-post) sende inn ønsker, programmer, justeringer, forespørsler etc til en hver tid og vi vil ta tak i alle disse når alt det andre er på plass. Og da i kronologisk rekkefølge (eldste henvendelse først).

Følg gjerne vår FB-side for statusoppdateringer fra vår side.

Takk for oppmerksomheten.

Husets a la carte restaurant har vedfyrt steinovn og lager den mest ettertraktede pizzaen i Hønefoss / Hole! Pizzeria del Generale er sydd som en "trattoria" og serverer pasta, klassiske salater, deilige "antipasti" - og selvsagt pizza.

Åpent alle dager 16:00-21:00

Bestill Take-Away

TA EN KJAPP TITT

Forno al legna


Meny

Her kan du se vår pizzeriameny. I løpet av høsten kommer det en liten revisjon med et par ekstra pastaretter.

Les mer!

Pizza al Taglio

... som helt enkelt betyr "skåret pizza", er en meny hvor vi fortløpende steker like mange av våre 4 mest solgte pizze som det finnes gjester. Så skjærer vi pizzaene i klassiske stykker og serverer på bordet.

Les mer!

Prøv vårt pizzakurs

Igjennom 10 år har vi utviklet vår pizzakompetanse og vår interesse for alle aspekter av pizzabaking har aldri vært større enn nå. I dette pizzakurset byr Jonas på både teoretiske og faktiske smaksprøver.

Les mer!

Pizzadisco!

Superkul barnebursdag for alle mellom 6 og 12 år!

Les mer!

Samlinger med barn

Det blir stadig mer populært å feire bursdagen, fotballavsluttningen eller skoleavsluttningen på Pizzeria del Generale.

Les mer!

Pizzeria på hjul

Vår vedfyrte steinovn på hjul kan fyres opp der du er! Med vårt Pizzeria sulla Strada konsept kommer vi og ovnen vår fra Forno Allegro på Sicilia til deg!

Les mer!


RESTAURANT I HØNEFOSS

Sjekk TripAdvisor


LITT MER OM OSS

Vår pizzeria

Pizzeria del Generale åpnet i 2010. Vi sier restauranten ligger i Hønefoss, men det de færreste vet er at den faktisk er plassert et par hundre meter over grensen til Hole - og er vel reelt sett som et spisested i Hole å regne.

Restauranten er familiedrevet og vi satser på de beste råvarene vi kan få både lokalt og fra Italia.

Med vår vedfyrte steinovn har restauranten scoret høyt på TripAdvisor sine rangeringer helt siden vi åpnet. Vi opplever ofte at våre gjester kjører helt fra Bærum, Asker, Sandvika og Drammen for å spise vår pizza. Fra Sandvika er det jo ikke mer enn 25 minutter med bil.

Vi gjør selvsagt takeaway - og du kan bestille her på våre nettsider.