Konferanse
Kurs og konferanser hos Generalen

Få hotellet for deg selv!

General Hotell har 2 konferansesaler som kan bli til 1 stor, vi har 2 gode grupperom og kun 21 værelser - med totalt 44 senger. Hos oss kan din gruppe få den roen de trenger til å gjøre det som skal gjøres. Selvsagt i kombinasjon med kule aktiviteter, spill, tradisjonell norsk eller italiensk mat - og behagelige værelser. Vårt hotell ligger kun 60 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Sandvika.


Interessert i en omvisning hos oss?

Book tid med en av våre konferanseverter nå!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Valdrestunet

PAKKET OG KLART
Konferansepakker

På General Hotell har vi ett bein i Italia og ett bein i eget land. Maten vi serverer under din konferanse speiler dette. Velg selv om du vil kjøre norsk, italiensk eller møtes på midten!

Norsk møtepakke

Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

Les mer!

Italiensk møtepakke

Komplett italiensk lunsj-til-lunsj pakke! Vi serverer "trattoria-style" mat igjennom hele konferansen.
Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

Les mer!

Idealistmøtepakker

Idealister. Fortjener ikke disse menneskene all den hjelp de kan få? Generalen synes det og ønsker å legge mest mulig til rette for denne mennesketypen.

Les mer!

Dagmøtepakker

Kort møte uten overnatting? Her kan du bygge din egen dagmøtepakke skreddersydd dine behov!

Les mer!


HVORDAN FINNE OSS?
Her holder vi til

Du finner oss på Helgelandsmoen, snaue 30 minutter fra Sandvika eller en god time fra Gardermoen.

Klikker du her så får du detaljert informasjon om hvordan du kommer deg hit.


SPØR OG FÅ SVAR
Send oss en forespørsel
Fint om du kan fortelle oss hva du heter.
Vi må nesten ha e-postadressen din for å kunne svare.
Vi trenger nok litt mer informasjon ...
Kan du si litt om hva du ønsker deg?
Invalid Input
Captcha
Prøv en ny Invalid Input

FLERE DETALJER
Mer om oss

General Hotell er et familiedrevet kurs og konferansehotell i miniatyr. Vi har kun 21 værelser, men topp moderne møtelokaler og konferansesaler. For dagmøter har vi kapasitet til 100 gjester.

Ettersom vi er nokså små har vi mulighet til å skreddersy konferansepakker i større grad enn våre konkurrenter - og det til en pris det er vanskelig å matche. Konferanser, seminarer, kick-offs og dagmøter er noe av hva vi tilbyr i vårt lille konferansesenter.

Med beliggenhet rett syd for Hønefoss, så er vi sentralt plassert på Østlandet. Kun 60 minutter å kjøre fra Oslo sentrum - og maksimalt en halvtime unna Sandvika (Bærum). Vårt hotell i Hønefoss ligger ikke i sentrum, så det er ingen fare for at dine møtedeltagere blir "spredd over alle vinder" underveis i konferansen din.

Hotellet har også en egen in-house a la carte restaurant. Denne kaller vi Pizzeria del Generale - og den byr på pizza fra vedfyrt steinovn, hjemmelaget pasta og klassiske salater. Pizzaen vår er så autentisk at vi stadig opplever at gjester kommer langveisfra for å spise den. Det er derfor naturlig for oss å tilby dette som et lunsjalternativ når det stemmer med målgruppa og møtets dynamikk.